Érdekes

Tiltott Kúrák

Fordítás http://educate-yourself.org/fc/

Bevezetés es Áttekintés

Számos alternatív terápiák, gyógyító, hogy a munka olyan jól költség, így kicsit (összehasonlítva a hagyományos kezelés), hogy a Szervezett Gyógyszer, a Élelmiszer es Gyógyszer Adminisztráció, a főurak a Gyógyszeriparban (Három Nagy) inkább a közvélemény nem tud róluk. Az ok nyilvánvaló: az Alternatív, nem-toxikus terápiák jelentenek potenciális veszteség milliárd dollárt allopátiás (kábítószer) a gyógyszer, illetve gyógyszer cégek.

Nagy Hármas együttesen részt vesz egy orvosi összeesküvés a jobb része 70 éve, hogy befolyásolják a jogalkotó szervek, mind az állami, illetve szövetségi szinten, hogy hozzon létre rendeletek, amelyek elősegítik a kábítószer használata gyógyszert, amíg egyszerre létrehozása korlátozó, ellenőrző mechanizmusok (kiegészítése, a kormány jóváhagyása, stb.) célja, hogy korlátozza, elfojtja a rendelkezésre álló nem gyógyszer, alternatív módozatait. Az összeesküvés korlátozására, illetve megszüntetésére verseny a nem-gyógyszeres kezelések kezdődött a Flexner Jelentés, 1910.

Abraham Flexner volt elfoglalva, John D. Rockefeller, hogy fusson körbe az országot, értékelése, a hatékonyság, a terápiák tanítják az orvosi iskolák, egyéb intézmények, a gyógyító művészet. Rockefeller uralni akarja irányítani petrolem, petrolkémiai, pharmaceuticals (ami származnak, ‘szén kátrány, vagy nyersolaj). Elintézte, hogy a cég, a Olaj ben New Jersey ahhoz, hogy egy többségi egy hatalmas német kábítószer-kartell I. G. Farben. az erősebb versenytársak, mint Andrew Carnegie, a JP Morgan, mint partnerek, miközben más, kevésbé erős játékos, részvényesek a Standard Olaj . Azok, akik nem lenne a fold “zúzott” szerint egy Rockefeller életrajzírója (W. Hoffmann, David: Jelentés a Rockefeller {New York:Lyle Stuart, Inc., 1971}oldal 24.)

A jelentés Flexner benyújtott, A Carnegie Alapítvány volt a címe: “Orvosi Oktatás az Egyesült Államokban, illetve Kanadában”. Oldal 22 a jelentés szerint: “a kiváltságok, az orvosi egyetemen már nem lehet nyitott alkalmi babakocsik az autópályáról. Szükséges telepíteni egy portás, aki, kritikus vizsgálata, megállapítása, a fitness, a kérelmező, a szükségszerűség azt javasolta, hogy az első helyen, de szempont a jelölt, akinek az ideje, tehetsége, jobban szolgálják majd egy másik hivatását, ha alkalmatlan, a második, ha figyelembe vesszük, hogy egy nyilvános jogosult védelmet azoknak, akiket a nagyon merészség, a modern orvosi stratégia felvértezi eszközökkel, rendkívül hatékony a jó, ha helyesen használják, az a szörnyű kárt, ha tudatlanul, vagy kielégítő alkalmazott”.

Gyakran előfordul, hogy a politikusok készek arra, hogy hozzanak egy törvényt, hogy rob polgárok egy újabb alkotmányos szabadság zászlaja alatt “állami védelem”. Mondanom sem kell, hogy a kongresszus lenyelte a jelentés ajánlásait hook, line, bőröstül. Úgy döntöttek, hogy az Amerikai Orvosi Szövetség (American Medical Association – AMA), a “portás”. Az AMA volt most arra, hogy igazolja, vagy de-igazolom, hogy bármilyen orvosi iskola az országban, azon az alapon, hogy az iskolában találkoztak az AMA szabványok a “jóváhagyott” gyógyszer.

Az AMA jött létre, 1847-ben. Ez egy privát szervezet az allopátiás orvos amely az érdekeit szolgálja a tagok, különösen, amikor a befolyásoló kedvező jogszabályokat. Úgy működik, minden értelemben a szó, mint egy unió, bár tagjai viselnek fehér gallér helyett kék. Így az AMA a hatalmat a tanúsító orvosi iskolák a megfelelője, amely a Szállítók Unió kizárólagos joga, hogy döntsön a törvény államközi kereskedelem, szállítás. Nem csoda, hogy a teljes számú orvosi iskolák az Egyesült Államokban ment 160-tól 1906-ban (mielőtt a Flexner Jelentés) 85 1920-ban, majd lejjebb 69 iskolák 1944-ben? Egy kicsit olyan, mint amivel a fox felelős a tyúkól, nem?

Nem meglepő, hogy Flexner, hogy megtaláltad, hogy minden fegyelem, hogy nem drogoznak, hogy segít gyógyítani a beteg jelenti, hogy kuruzslás, charlatanism. Orvosi iskolák, hogy a felajánlott kurzusok bioelektromos Gyógyszer, a Homeopátia vagy a Keleti Gyógyászatban, például azt mondták, hogy vagy csepp ezek a tanfolyamok a tananyag, vagy elveszítik az akkreditáló vagy jegyzési támogatást. Néhány iskolák ellenállt egy darabig, de végül a legtöbb iskolában működött együtt (vagy bezárták). Hasonló forgatókönyv szerint játszották ki Kanadában. Megkísérelték az Anglia ellen, Homeopátia, de nem sikerült, mert a személyes beavatkozás a Királyi Család, aki megkapta nagy enyhülést, gyógyulást, a kezében Homeopátiás gyógyítók a 19-ik században. Egyébként, az AMA bűnösnek találták összeesküvés ellen csontkovácsok 1987-ben egy szövetségi bíró, illetve bírságot pár millió dollárt. Itt, Amerikában, egy könyörtelen kampány félrevezetés, csalás, megtévesztés, elnyomás, alternatív terápiák, gyógyítók már érvényben volt a jobb része ebben a században, annak érdekében, hogy tartsa rendkívül hatékony alternatív terápiák eljussanak minden jelentős fennsík köztudatba. A kontrollt gyakorolt a “hírek” a propaganda a pro-létesítmény szervezetek, mint Az Amerikai Orvosi Szövetség, Az Amerikai Rák Társaság, Cukorbetegség, Alapítvány, stb.; a helyi orvosi tanácsok; pedig kormányzati szervek, mint például az FDA, Nemzeti Egészségügyi Intézet (NIH), Nemzeti Rák Intézet (National Cancer Institute – NCI), Nemzeti Tudományos Akadémia, stb. a teljes együttműködés a main-stream média természetesen .

Az elmúlt évtizedekben több száz gondoskodó, figyelmes, lelkiismeretes alternatív gyógyítók vannak börtönözve, bántalmaztak, mint a közönséges bűnözők a “bűn” a gyógyításra, életveszélyes betegségek, egy “nem engedélyezett” módon keménykezű kormány ügynökei, akik csapott le a klinikák a kiállított fegyvereket, len kabátok, Gestapo modor. Miközben ugyanezek a szerek, ügynökségek testtartás magukat, mielőtt a kamerák, a közönség szerint a nevetséges ürüggyel, hogy a nép szolgái, megőrzése a közös jó.

A medico-drogkartell foglalta össze J. W Hodge, M. D., Niagara Falls, NY, ezekkel a szavakkal: ‘Az orvosi monopólium vagy orvosi bizalom, eufemisztikusan felhívta az Amerikai Orvosi Szövetség, nem csupán a legaljasabb monopólium valaha is szervezett, de a legtöbb arrogáns, veszélyes, zsarnoki szervezet, amely valaha is sikerült egy szabad ember ez, vagy bármely más korban. Minden módszerek gyógyítás a beteg révén biztonságos, egyszerű, természetes jogorvoslatokról, biztos, hogy támadták meg felmondja az arrogáns vezetők AMA orvosok bíznak, mint a hamisítványok, csalók, szélhámosok vagytok Minden orvosok a gyógyítás művészetét, aki nem ally magát az orvosi bizalom elítélte, mint egy veszélyes sarlatán’ csaló által a ragadozó bízom az orvosokban. Minden sanitarian, aki megpróbálja visszaállítani a beteg, hogy egy állami egészségügyi természetes úton nélkül igénybe a kést, vagy mérgező gyógyszerek, betegség közlésével szérumot kaptak, halálos méreg vagy vakcinák egyszerre lecsapott a ezek orvosi zsarnokok, fanatikusok, keservesen szidta, rágalmazni, üldözött, hogy a legteljesebb mértékben.’

(lásd Kábítószer-Történet több jelenések könyve arról, hogy az AMA, a Ház a Rockefeller pedig a gyógyszeripar)

Végre, azonban a nyilvánosság tudat úgy tűnik, hogy végre elért egy kritikus tömeget, majd most kezdi komolyan kérdéses a hatékonysága, megfelelősége segítségével ortodox terápiák, allopátiás gyógyszer általában. Hála Istennek. Túl régóta esedékes.

Természetének Megértése a Beteg Egészség es Betegség

Az egész megközelítés alapja Ortodox Gyógyszer alapján Luis Pasteur Csíra Elmélet, hibás koncepció. A betegség állapota megtekinthető az ortodoxia, mint egy elszigetelt esemény, csak az a terület, ahol nyilvánul meg (pl.. egy fül-fertőzés, szemfertőzés, rágó fertőzés, tüdőrák, bőrrák, stb. ). Alá ezt az elméletet, ismeretlen okok miatt, a mikrobák vagy daganatok válogatás nélkül nő a beteg, meg kell vágni (műtét), írott (sugárzás), vagy mérgezett (gyógyszerek) ki a szervezetből. Az ortodox modell, a megoldás kérik keresztül mechanikai vagy vegyi eszközzel. Igyekszik megérteni, hogy miert a fertőzés vagy betegség állapotban jelent meg az első helyet, nem komolyan vizsgálni. A gyors megoldás a vényköteles gyógyszerek fojtani a tünetek tipikusan az ortodox “válasz”.

Egy kortárs a Pasteur, Antoine Bechamp, más volt a véleménye, hogy miért betegség feltételek ‘tart’. Bechamp éreztem, hogy a környezet, vagy az okologia, a vér játszotta a döntő szerepet, annak eldöntése érdekében, hogy betegség feltételek nyilvánvaló vagy nem.

Alternatív gyógyászat feltárja a stresszorok (környezeti, biológiai, kémiai, pszichológiai, érzelmi) a beteg életében, mert egy gyengülése egy adott energia mező; ami viszont lehetővé teszi, hogy a megjelenési forma egy betegség, állapot gyengült a területen. Annak érdekében, hogy fenntartsák az állami egészségügyi, energetikai rendszerek a szervezetben kell, hogy létezik egy egyensúlyi, vagy egyensúly. Egyensúly vezet feltételek a kellemetlen érzés (betegség), amely végül csigavonalban a beteg egészségügyi ha nem javított. A Kínaiak, az Indiaiak (Ayurvédikus orvoslás) dolgozott ki mindent, több ezer évvel ezelőtt.

Ortodox vagy Allopátiás gyógyszer használ mérgező anyagok (gyógyszerek) nem halálos adagok annak érdekében, hogy elnyomják a tüneteket, az érintett területen. Ez a megközelítés sem foglalkozik, mert a betegség állapotában, az sem felelős a gyógyító a beteg. Inkább a kábítószer gyakran ideiglenesen maszk a külső tünetek a betegség, míg ugyanabban az időben, vezetni a betegség egyre mélyebbre a test…csak, hogy újra egy későbbi időpontban, mint egy súlyos, krónikus egészségügyi veszélyt. Az egyik a sok hibája az ortodox megközelítés, amely arra összpontosít, hogy a betegség állapot maga, nem pedig, mint a beteg. Az a kifejezés, hogy wholistic (vagy holisztikus) eredetileg felugrott megkülönböztetni azok az orvosok, akiknek a diagnosztikai gestalt úgy véli, mind a fizikai, érzelmi, spirituális energiák kölcsönhatásban áll a beteg.

Ne feltételezd, hogy az egyetlen különbség az allopátiás, alternatív gyógyászat, azonban egy őszinte más a véleménye, a filozófiák, véleményét a a betegség eredete államokban. Aligha!. Ott, az igazság az, hogy egy összehangolt, szervezett napirendet kitalált, megtervezett, mesterkélt, amelyet a nemzetközi gyógyszeripari vállalat, valamint a szervezett gyógyszert, hogy elnyomja minden alternatív, nem-gyógyszeres kezelést, hogy mudodik. Miért?

Mert akarom, hogy az emberek folyamatosan jön vissza többet kezelések több kábítószer.

Egy gyógyult beteg elveszett bevételi forrása. Egy beteg, aki kis mértékben “jobb” egy kezelhető a beteg.

Kezelése a betegek azt jelenti, rutin office látogatások, valamint megújításáról, a kábítószer-recepteket. Ezért, egy kezelhető a beteg folyamatos bevételi forrása; egy fejőstehén, ha lesz. Szaporodnak, hogy a néhány száz millió ember kap egy ötletem, miért ez a csalás, hogy tegye fel. A nyereség az úgynevezett “egészségügyi” iparág döbbenetes!

A tolóerő az ortodox gyógyszeripari az a célom, hogy ideiglenes megoldást nyújtanak, míg nem foglalkozik az oka a betegség állapotát. Ez a napirend biztosítja a rendszeres látogatások, hogy az orvosi rendelő, valamint előírja, hogy a beteg rendszeresen vissza a gyógyszertárba, hogy feltöltsd a receptet. Ez a játék arról szól, emberek, ilyen egyszerű. Tagadom, vagy Foglalkozni vele,… Bot vagy Szállj Ki! … a választás.

Természetes Gyógyulás

A beteg immunrendszerét, valamint az immunrendszer egyedül felelős azért, hogy a gyógyulás a beteg egészségét. A kábítószer-használat, valamint vakcinák jelenti, hogy egy támadás az immunrendszert. Egyes esetekben a használata egy adott gyógyszer lehet, hogy egy bölcs döntés, hogy a sebesség a gyógyulás a beteg számára, de a természetes, orthomolecular kezelések, anyagok (anyagok általában a Természetben), hogy lehet hatékonyabban címét az oka a betegség először meg kell vizsgálni, mert a természetes anyagok, munka, harmóniában a Természettel. Ők támogatás, valamint stimulálja a testet, hogy valóban gyógyítani önmagát, anélkül, hogy a szörnyű malomkő a gyógyszer mellékhatása.

Az emberi test hajlamos, hogy meggyógyítsa magát, hogy létezik, mint egy egészséges, virágzó szervezet. Mi gátolja ezt a folyamatot azáltal, egészségtelen élelmiszerek fogyasztásából, szédít a belső környezet toxinok, támaszkodva mérgező anyagok, hogy a betegség kezelésére feltételek.

Ellentétben a ‘csoda kábítószer’ más ‘kábítószer áttörést’, soha nem látsz, nem hallasz semmit a mainstream média arról, hogy a legtöbb terápiák itt leírt. A Három Nagy róla, de akkor még nem értette meg ezt az információt az alternatív egészségügyi sajtó, a könyvek, honlapok, egészségügyi kiállítások. Ezek közül néhány alternatív terápiát igényelnek, a high-tech berendezések, speciális tudás, de sok, sok mást is lehet csinálni otthon nélkül harmadik fél beavatkozása vagy felügyelet. Elképesztő, de igaz, hogy sok a leghatékonyabb gyógyító terápiák (még a súlyos, életet veszélyeztető betegség feltételek) egyszerű dolog, amit tehetünk, hogy magát otthon. Egyszerűen csak fel kell készítened magad vállald a felelősséget a saját egészsége.

A következőkben rövid áttekintést néhány alternatív terápiák, amelyek igazolták magukat, hogy hatékony, könnyen megszerezhető, általában alacsony mérsékelt áron. Ez a lista messze nem teljes. Amint az idő megengedi, a leírás pedig hatálya alá ezeket, egyéb terápiák lesz hozzá, valamint kiszélesítik.

Oxyrészes Terápiák

MMS1, MMS2, & CDS Víz

Mix egyenlő részre (csepp) 28% – os Nátrium Chlorite megoldás 50% Citromsav megoldás pedig az, hogy “aktív” MMS (Miracle Mineral Solution, egy név alkotta Jim Humble), egy hihetetlenül hatékony egy dpowerful fertőtlenítő oldat, gyógyító kezelés. Egy nagyon egyszerű, de erős, oxiding molekula, úgynevezett Klór-Dioxid-gázzal, releaased, ha az MMS-be van kapcsolva. A klór atom képes kihúzni ÖT elektronok a külső pályára a membránok MINDEN kórokozó mikroorganizmusok. Ez okozza az azonnali halál, a szervezet, de NINCS káros hatással a normális testi szövetben. . .

The Basic Science of MMS (Chlorine Dioxide) Sep. 4, 2012
http://educate-yourself.org/mms/chlorinedioxidebasics004sep12.shtml

How to Make CDS Water, the World’s Most Powerful Germ Killer & Disease Eradicator, at Home ~ For Next to Nothing (Március 15, 2013)
http://educate-yourself.org/mms/cdsproductionexplained15mar13.shtml

Jim Humble (MMS) Hírlevél: “Milaria Finally Defeated” ((Május 6, 2013)
http://educate-yourself.org/cn/milariadefeated06may13.shtml

Oxigén terápia terjed jobban, mint az alkalmazás, a rendszeresen oxigén (O2), bár rendszeres az oxigén sebesség, valamint segíti a gyógyulást; különösen akkor, ha a szokásosnál magasabb a koncentráció, nyomás alatt, mint például a használt Hiperbár Oxigén Chambers. Hiperbár oxigénterápia (HBOT) hagyományosan használják a gyors méregtelenítés, akut helyzetekben, de azt is megmutatta, hogy rendkívül hatásos az új stroke áldozata. Megállapították, hogy majdnem minden, a szokásos feltételek (bénulás, összefolyó/ nem beszéd, stb.) kapcsolódó stroke minimálisra csökkenthető vagy megszüntethető teljes egészében úgy nyerünk, hogy a beteg egy túlnyomásos oxigén kezelés az első 36 órán belül a stroke. A gyorsabb, a beteget kezelni lehet a kezdete a stroke, annál jobb az eredmény. Olyan esetek is indult néhány nap vagy hét után egy stoke kimutatták, figyelemre méltó eredményeket. HBOT is bebizonyította, hasznos olyan esetekben, ahol más formái agyi károsodás.

Trikó Oxigén Terápia

Oxigén atomok lehet beállítani a bizonyos kvázi-stabil szabályozás, amely lehetővé teszi, hogy egyetlen oxigén atom, hogy fel kell szabadítani. Ez atom neve egy atlétát oxigén (O1) . Terápiás célokra, egyetlen atom oxigén is felszabadul a hidrogén-peroxid (H2O2), amely lebontja a víz (H2O), valamint egy atlétát oxigén (O1), valamint az ózon (O3), amely csökkenti az oxigén (O2), valamint egy atlétát oxigén . Amikor egy atlétát oxigén atom szabadul fel a szervezetben, erősen reaktív, majd a szórás (csökkenteni, vagy lebontják) molekuláris szerkezete, a nemkívánatos, káros mikroorganizmusok (baktériumok, idegen fehérjék, stb.) pedig beteg szövetek (pl.. a rákos sejtek). Ez a nagy-energia-formája oxigén (O1) rendelkezik, jelentősen továbbfejlesztett gyógyító képességét, mint az, hogy a kiállított rendszeres oxigén (O2).

Hidrogén-Peroxid

Egy üveg 3½% os Hidrogén-Peroxid kapható minden gyógyszertárban, az egy dollár alatt is használható naponta, hogy tartsa a száját nézem, baktérium-mentes (mindig használja a teljes erejét, majd próbálja megtartani a szádat, ameddig csak lehet). Azt is lelkiismeretesen alkalmazott fertőtleníteni bármilyen típusú orális fertőzés, vágás, seb, vagy seb, hogy egy találkozás. Külső használatra, a drogéria különböző hidrogén-peroxid OK, de van néhány alacsony szintje, a szennyező anyagok. Belső használatra, bölcsebb használni, Élelmiszer-minőségű hidrogén-peroxid. Lehet, hogy a saját 3½% – os hidrogén-peroxid által hígítás 35% – os élelmiszer-minőségű hidrogén-peroxid által arány 10:1 desztillált vízzel. Ez azonban nem akadályoztam meg, gyógyszertár minőségű hidrogén-peroxid külsőleg – ha a normál egészségre. Az emberek próbálják visszaszerezni a súlyos betegségek, mint az AIDS vagy a rák, hogy kell még aggódni fogyasztásából szennyező anyagok. 35% – os Élelmiszer-Minőségű Hidrogén-Peroxid elérhető a sok farm gyógyszeres, illetve postai megrendelés. Mivel ez több, koncentrált, 35% – os hidrogén-peroxid képes látványos eredményeket, ha értelmesen alkalmazni. A hidrogén-peroxid is lehet alkalmazni, akár belsőleg, mint injekciók (közvetlenül egy rákos daganat például), vagy intravénásan a véráramba. Ha megfelelően higított hidrogén-peroxid is elfogyasztható.

Orvosi Kartell Szponzorált ‘Tanulmányok’

Persze, hogy tudod, mit csinálsz. Nagyobb koncentrációban, H2O2 is hatásos lehet elégetni, szövet, de nézd meg, hogy az alternatív egészségügyi nyomja meg az információkat a szakemberek, akik valóban használja ezt a terápiát. Nem vártam egy őszinte accessment az allopátiás tömeg. Mint a legtöbb olcsó, alkalmas eljárások üzletvitel kizárt természetes megoldások, a gyógyszeripari/szervezett gyógyszer kartell megpróbálja frieghten le a segítségével ezek a terápiák a ijesztő történetek eltúlzott veszélyek, ommision vonatkozó adatok beillesztése félrevezető kijelentéseket.

Például, akkor pont, hogy a patkány vizsgálatok azt mutatják, increassed gyomor rák fogyasztásából H2O2. Előmozdításával ez a “tanulás”, a kartell nem akarja, hogy dolgozzon az a következtetés, hogy lesz gyomorrák a injesting hidrogén perozide anélkül, hogy valójában ki is mondom. További részletek, mint a koncentráció, a peroxid kezelés adagolás gyakorisága, mennyisége adott vis a vis testsúly stb. biztosított arról, hogy a “tanulás” ezekben a sajtó-csak az alsó sorban következtetés.

Persze, a legtöbb hozzáértő kutatók tudom, hogy a patkány vizsgálatok nem egyenlő az emberek tanulmányok. Patkány tanulmányok, sőt, rendkívül korlátozott körű alkalmazhatósága célra, az emberi extrapoláció. Ezen kívül, a legtöbb tanulmány által finanszírozott gyógyszerek, vagy a kormányzati szervek, illetve van egy terve, hogy semmi köze az őszinte tudományos vizsgálat. Ralph Moss Linus Pauling két egyének, akik jut eszembe, aki úgy nézett ki a különböző kartell szponzorált ‘tanulmányok’ egyértelműen bebizonyította, hogy a Nagy Fiúk, elfordulás a “tanulás” bármely irányba akarnak menni. Tudományos őszinteség között kartell szponzorált vizsgálati csoportok egy mítosz. Minden orvosi iskolák, egyetemek oktatási, kormányzati, egészségügyi szervezetek, mint például a Nemzeti Egészségügyi Intézet (National Institute of Health – NIH), a Nemzeti Rák Intézet, Nemzeti Tudományos Akadémia, stb. vannak alatt a kartell propaganda esernyő.

Ózon

Ózon (O3) áll három atom oxigén könnyen kötnek össze. Azok az atomok könnyen elszakadni, formája, rendszeres oxigén (O2), valamint egy atlétát oxigén atom (O1). Keresztül az oxidáció, a trikó oxigén atom képes előállítani csodálatos gyógyító eredménye. Ózon lehet előállítani, hogy túl meleg vagy “hideg” szikra, uv lámpa, vagy egy módszer által feltalált Nikola Tesla nevű hideg plazma ózon termelés. A hideg plazma módszer lényegesen nagyobb mennyiségű ózon, illetve a preferált azt jelenti, hogy a termelés terápiás célokra. Nagyobb, hideg plazma ózon gépek csak legálisan vásárolt kívül az Egyesült Államokban, de a föld alatt ‘bőrönd’ méret egység gyártott, titkos az egyesült államokban Kisebb hideg plazma ózon generátorok, azonban jogilag elérhető, az Usa-ban, mint a víz pruifiers (e-mail küldés <Ken Adachi, Szerkesztő> több info).

Minden hideg plazma ózon generátorok könnyen minőségű Ozonated Víz, ami lenyelve, amilyen gyakran csak szükséges. A hatások inni ozonated vizet rendszeresen, nagyon egészséges. Az emberek komoly betegség feltételek veszi észre, több-hangsúlyos hatások rövidebb idő alatt, mint azok, akik jó egészségben vannak, de az előnyeit ozonated víz valósul meg mindenki, aki használja, akár komoly egészségügyi kockázatot, vagy sem. Az ózon a ozonated víz bejut a véráramba keresztül a gyomorba/vékonybelet, amely az előnyeit ózon anélkül, hogy a drága berendezés. Néhány ember észreveszi, hogy egy nagyon enyhe érzés, láz, fejfájás az első alkalom, isznak ózon víz. Ez ideiglenes, de általában csak akkor történik meg először – ha egyáltalán. A reakció miatt valamivel több oxigén eléri az agyat, mint a normál. Fogyasztanak naponta, ózon víz fokozatosan küldeni ózon a mélyebb szövetek a szervezet, oxidáló nem szerves gyógyszer maradványok, rejtett, szunnyadó kórokozók. Lehet, hogy meglepett, hogy megtanulják, hogy a vírus az adott bárányhimlő, mint egy gyermek, vagy herpesz, mint egy fiatal felnőtt még mindig el van rejtve mélyen a test, mint az ideg ganglion az alapja a gerinc. Az immunrendszer elleni antitesteket, amelyek egyébként tartani ezeket a fennmaradó hibák a csekket, de az nem jelenti azt, hogy a hibák eltűntek, mint az a személy, aki szenved visszatérő rohamok herpesz tanúsíthatja. De ha bejön nekik elég hosszú, elég nehéz ózon (vagy bizonyos más, alternatív terápiák), el fognak tűnni-jó.

Egy másik hasznos termék, ami lehet helyileg alkalmazott úgynevezett Ozonated Olívaolaj. Ez által fortyogó ózon keresztül olívaolaj jelentős időtartam (hét) addig, amíg az olívaolaj előbb-utóbb telítődik az ózon molekulák lesz sokkal vastagabb. Ezután a termék lehet alkalmazni, mint a balzsam, hogy fertőzött területeken gyakran nagyban elősegítik és/vagy sebesség gyógyító.

Módszerek az Ózon Alkalmazása

Orvosilag, ózon lehet alkalmazni különböző módon. Az egyik legrégebbi módszer, a Németországban használt, több mint 60 éve, az úgynevezett Autohemotherapy. Ez a technika magában foglalja removeing körülbelül egy liter vér, ozonating, vissza intravénásan, hogy a beteg. Működik, de ez meglehetősen korlátozott, az összeg az ózon alkalmazása.

Egy másik módszer a beteg kötve dialízis típusú gép a vér jön ki az egyik karját, keresztül megy a gép, ozonizálása, majd visszatért keresztül csövek kötve, a másik karját. Többet ózon a testbe, ezzel a technikával, de a szivattyúzás mechnaisms tolása a vér körül károsítja a nyálkahártyát, a vörös vérsejtek kissé.

Egy harmadik technika az úgynevezett Ózon Injekció. Mint a neve is mutatja, az ózon, hogy óvatosan, lassan beadni a betegnek. Ózon, emlékszem, áll az oxigén atomok. Oxigén beleolvad a vér; nem alkot buborékok a véráramba, mint a levegő, amely áll az oxigén, illetve a 80% – a nitrogén. Sok ózon szakember inkább ezt később módszer, de ezek az ózon technikák volna a hívei.

Alkalizing pH-Terápia

Vernon Johnston volt, mivel a tipikus halálos ítéletet, hogy egy gyorsan közeledő prosztatarák, hogy elkezdték metastacize, hogy a csontjai (amely az ortodox rák orvosok azt mondták neki volt a színpadon IV.). Megparancsolta, hogy egy Cézium alkalating keverék az interneten célja, hogy növelje a pH, de nem érkezett meg időben, így a logika azt mondta neki, hogy a szódabikarbóna is dolgozik alkalizing a pH. Ő úgy döntött, hogy fekete pánt a melasz, mint egy “hordozó” húzta be a rákos sejteket. Ő még él, rák ingyenes öt évvel később, miután a 2008 “a Tánc a Rák.”

Vernon Johnson Gyógyítja a Prosztata/Csontrák Szódabikarbóna & Fekete Szíj Melasz
http://educate-yourself.org/cn/bakingsodamolassescancercure2008.shtml

Bioelectro Gyógyszer

Számos eszközök használata speciális elektromos mezők, hogy megváltoztassa a funkciójának, illetve állapotának célzott, szövet, szervezetek, vagy a sejtek a szervezetben. Ezek az elektromos mezők lehet programozni, hogy elősegítik a gyógyulást, az egészséges szövet, vagy gátolja a növekedést a nemkívánatos mikroorganizmusok. Ahol vannak elektromos mezők , ott is a mágneses mezők, általában forgatni 90 degress, hogy egymást. A kölcsönhatás az elektromos, mágneses mezők szerepet játszik ez a terápia, de a frekvencia, a forma, a hullám, az időtartam, valamint a polaritás, a pulzus, stb. minden játszani a keverékhez, lehet, hogy a különbség a között, hogy a siker vagy a kudarc, attól függően, hogy az ápolást tekintve, hogy ezek a paraméterek.

Ez nem feltétlenül egy új technológia. Az viszont a 19-ik században, Nikola Tesla szabadalmaztatott sok elektro-találmányok, hogy bizonyította hihetetlen egészségjavító attribútumok; néhány közülük alapján használja a nagyfrekvenciás, nagyfeszültségű DC impulzus generátor áramkörök, amely során egy új éter származó energia formájában, az úgynevezett Sugárzó Energia. Tesla volt is szabadalmaztatott egy nagy hatékonyságú hideg plazma ózon generátor által 1893.

Dr. Royal Rife

A késő 20-as, 1930-as évek, Dr. Royal Raymond Rife a San Diego, Kalifornia, kifejlesztett egy olyan nagy teljesítményű mikroszkóp, amelyet ő együtt használt frekvencia generátor. A speciális, UV-fénnyel, Tele van mircroscope volt képes 60,000 x nagyítású! Ez a mértékű nagyítást lehetővé tette, hogy megfigyelni ÉLŐ vírus, baktérium, szervezetek, miközben ő alkalmazta a MOR (Halálos Oszcilláló Rezonancia) frekvencia a frekvencia generátor keresztül plazma cső sugárzási energia. Tudta, hogy elpusztítsa mindenféle betegség szervezetek (beleértve a rák kapcsolódó szervezetek) által csak ‘tuning’ a generátor, hogy a megfelelő rezonancia frekvencia ezek a szervezetek, valamint alkalmazása az oszcilláló elektromos mezőkön keresztül, a plazma vezettem, “Sugár Ray Cső”. A világegyetemben minden, élő vagy halott, saját rezonáns frekvenciája. Ha alkalmazza ezt a pontos rezonancia frekvencia az tárgy, vagy élőlény fog kezdeni, rezgő, amíg szó szerint betörte magát. Mind látták a borospoharat, az opera énekes bemutató. Ugyanez a helyzet a mikrobák.

60,000 x nagyítással egy hallatlan mértékű nagyítás a fény mikroszkóp, még a mai technikai szabványokat. A mai elektron mikroszkóp lehet megvalósítani, nagy nagyítású, de csak megtekintése HALOTT élőlények. A képesség, hogy megtekinthesse micro organims ÉLŐ állami nagyon fontos, hogy a diagnosztikai, illetve terápiás célokat. Ez egy nagyon fontos pont, hogy megértsék.

Rife van a mikroszkóp nem játszott szerepet a tényleges pusztítás a patogén organizmusok, de lehetővé tette számára, hogy megtekintse a hatásait, az elektromos mező a Beam Ray Tube fel a szervezet önmagát. Ahogy Elterjedt beállítani, illetve hangolt a frekvencia-generátor a megfelelő frekvenciára képes volt megfigyelni, hogy a szétesés, a baktérium, parazita, vagy virii hatása alatt a rezonancia-elektro-mágneses mezők által kifejtett, a Beam Ray Tube.

Először, Rife hatalmas teljesítmények voltak emlegetett, a nyomja meg a gombot. Volt feted adott otthont a helyi orvosi elit, a nap, aki abban reménykedett, hogy másszon rá a Dicsőség Mozgalomhoz vele, hogy aztán a bögre megjelent az újságban, mint egy támogató, kohorsz az “ember, aki végre vége a rák”. De a Nagy Fiúk végre utolérte. Én arra céloztam, hogy a string pullers a szervezett az orvostudomány, valamint a gyógyszeripar. Mondanom sem kell, egyszer szót Elterjedt sikere kezdett terjedni túl széles volt, gyorsan ‘semlegesíteni’ által szervezett gyógyszer, megtörte homályba (végtelen bíróság, peres ügyek, díjak quakery, a megfélemlítés, az anyagi támogatói, az égő le laboratóriumok, stb…a “szokásos’ rutin). Az elv üldözője volt a vezetője, az Amerikai Orvosi Szövetség, majd főszerkesztője a Journal of the American Medical Association. A neve Dr. Morris Fishbein soha nem kezelt beteg életében. Ő az motiválta, inkább az, hogy mérhetetlen vágy, a kapzsiság, a hatalom, kevesebb a vágy, hogy mentse az életét. Nem meggyőzni Elterjedt, hogy eladja neki a kizárólagos jog, hogy a technika, a terápia, a Fishbein tűzte ki, hogy leverjék Rife a bosszú. A felháborító igazságtalanság ellen Rife által Fishbein, valamint az egészségügyi intézmény vagy kifejtette, a nagy mélység a könyv által Barry Lynes hívják A Rákot Gyógyítani, Hogy Dolgozott.

Szerencsére van fizikus Gary Wade, a szakember Elterjedt technológia, elérhető, hogy az olvasók a honlap. Ő elmagyarázza, hogy pontosan hogyan is Elterjedt elérni, a csodálatos eredmény, hogy MEG lehet tanulni, hogyan kell alkalmazni, Tele van nehezen megkeresett technológia magad. Meg kell vesztegetni az időt, vizsgálja Gary i rendkívüli ülését követő bőkezűen osztott betekintés Elterjedt technológia. A legjobb könyvek Elterjedt írta Barry Lynes (E. g. A Rák Gyógyítására Működött). Dr. James Puszta Albuquerque-ben, Új Mexikóban is kiadott egy kézikönyvet, videó, hogyan kell felépíteni a saját Elterjedt eszköz
( http://www.rt66.com/~rifetech/ ). Látod ezt külön oldalt szentelt Royal Rife linkeket, hogy hozza, hogy a sok kiváló weboldalak szó Elterjedt a munka (http://educate-yourself.org/cancer/rifelinks.shtml).

Geroges Lakhovsky

Egy másik ragyogó megfigyelő, gondolkodó volt, az orosz születésű mérnök, Georges Lakhovsky. Lakhovsky úgy gondolta, hogy a genetikai szálból áll, belül a magja egy élő sejt úgy viselkedett, mint egy tekercs, kiállítva a tulajdonságok tulajdonságok szükséges egy oszcillátor; nevezetesen: induktivitás, kapacitás, ellenállás. Lakhovsky feltételezik, hogy minden élő sejtek, beleértve a betegség szervezetek, jár, mint mind a kibocsátó, valamint a vevő a nagyon magas frekvenciájú rezgések.

A teóriája szerint, egészségi állapot, vagy betegség volt, attól függ, hogy a rezgések az egészséges sejtek is fennmaradtak (egyensúlyi állapot), vagy ragadott a rezgések a betegséget okozó sejtek (disequilibrium). Úgy találta, hogy ő is fokozza a oszcilláló szintre gyengült a sejteket, illetve leküzdeni a betegség által felszerelése egyszerű tekercs alakú antennát, hogy az érintett területre, majd elhagyja azt a helyet. Lakhovsky említett ezek az antennák, mint oszcilláló áramkörök viselte az emberek, mint a gallér, öv, vagy karkötő. Ő azt állította, hogy a ‘antennák’ elfogták, koncentrált szimpatikus hullámok, a világegyetem (kozmikus hullámok), amely rezonál harmonikus alapvető frekvenciát, amely a legyengült sejt rezegtetni.

Ha további oszcilláló energia (a kozmikus hullámok), az azonos frekvencia vagy harmonikus a frekvencia, vagy be egy oszcilláló áramkör (a sejtmag a sejt), a rezgések belül, hogy a mobil fogja erősíteni keresztül jelenségek fizikai úgynevezett rezonancia. Szerint Lakhovsky, a most megerősített rezgések áradó korábban legyengült emberi sejt most előzni a rezgések a betegséget okozó organizmusok, mert őket, hogy csökken az ereje, azt követően pedig elhalnak.

Lakhovsky végzett egy kísérletet a növények 1924-ben érvényességének megállapítását az elmélet. Ő beoltott tíz cserepes muskátli növények, növényi betegség okozza a rákos daganatok. Tekeredő a szár, a muskátlik, elhelyezett egy nyitott végű tekercs vastag rézdrót körülbelül 30 cm átmérőjű. Volt tartja a helyén egy ebonit karót ragadtak a kasszába. Míg a többi kilenc beoltott muskátlik gyorsan megadta magát a rákos betegség, a muskátli a csatolt tekercs (antennák) sloughed le a rákos növekedés meg virágzott bele egy erős, egészséges növény. Lakhovsky hasonló volt, mint a siker, ha ezek az antennák tekercsek (a továbbiakban oszcilláló áramkör ‘ fent említett) használtak az emberek, állatok. Később bővült a kutatás, a fejlesztés, a Multi-Hullám Oszcillátor (alább).

Lakhovsky Több Hullám Oszcillátor (Multi-Wave Oscillator – MWO)

Geroges Lakhovsky közzétett egy rendkívül fontos könyv a francia, német, olasz, spanyol, az 1920 hívják, Az Élet Titkát. Sajnos nem volt elérhető angol nyelven, míg szeptember, 1939-ben-a második világháború kitörése. Foglalja le a felmerülő dráma a második világháború, a könyvet nem vettem észre, unreviewed. Köszönöm, Dr. Bob Beck, azonban sok a kutatók ma újra felfedezni Lakhovsky meghökkentő Multi-Hullám Oszcillátor. Ezt az eszközt gyárt egy széles körű, magas frekvenciájú pulzáló jeleket, hogy sugároznak energiát a beteg keresztül két resonators: egy rezonátor úgy viselkedik, mint egy adó, a másik, mint egy vevő. A beteg ül egy fa szék között a két resonators, ki van téve, hogy ezek az energiák körülbelül 15 percig. Ezek az energiák növelése a rezonancia az egészséges sejtek létrehozása disequilibrium a betegség szervezetekre. A klinikai eredmények létre, sok izgalom Európában, ahol a reputaion gyorsan elterjedt. Elolvashatja többet a MWO a Georges Lakovsky oldal. Az érdeklődő olvasók kaphat a reprint Lakhovsky van Az Élet Titka, A Hullámok, Hogy Gyógyítani Mark Clement a Nevelés-Magad (lásd a Termékek oldal).

Bob Beck Megmenti Lakhovsky az MWO a Homályból
A korai 60-as, Dr. Bob Beck találtam egy eredeti Lakhovsky Multi-Hullám Oszcillátor a pincében egy jól ismert dél-Kaliforniai kórházban. Ő vitte el egymástól pontosan leírta, hogy hogyan épült egy cikk sorozat által közzétett Borderlands 1963-ban. Miután Beck cikkek jelentek meg, számos építők kezdett gyülekezni MWO ez a szó kezdett terjedni.

Két MWO építők, akik éltek a nyugati parton, használata szereplő információk Beck cikkek kezdett, hogy majd eladja a sok Multi Hullám Oszcillátorok. Úgy tűnik, hogy működött elég jól, mert az FDA van szó az MWO növekvő népszerűsége azt mondta Beck, hogy jöjjön, hogy Washington. Beck, valamint a két építők mondtam, hogy feküdj le előmozdítása az MWO ne épület őket. Azt mondták nekik, amiben közölte, hogy hagyja abba azonnal …vagy más.

Beck, valamint az egyik MWO építők, Ed Skillings, megfelelt, de a második építő, Ralph Bergstresser, elhatározta, hogy tovább, szóval ő alapított egyház elkötelezett, hogy az istentisztelet az MWO. Igen, olvastam, hogy megfelelően. Aztán, egy-két éve legalább, a ‘hívő’ tudott jönni a templomba, ülünk a MWO-ül magas tetején egy oltár, a rezonátor antennák izzó – kapott a ‘áldott hullámok’ a Szent Oszcillátor. Ez sokat segített a templomba járók, amíg a ‘pásztor’ végre dobták a sitten a Szövetségiek volt a modern változata a Frigyládát vitték el. Kijött egy pár év után, de még ment épület MWO egyébként, terjesztése őket föld alatti források. Sok mai tulajdonosai megfelelően működik MWO – vagy egységek használata által épített vagy másolatot a “lelkész” a munka (most miért nincs egy Oscar kategória számára fenntartott egy ilyen pasi?).

Vér-Villamosítás

Az elmúlt években, különböző elektro-gyógyszer egység került elő az egészségügyi kiállítások keresztül magazin cikkek, interjúk, könyvek, stb … Egyik legérdekesebb eszköz a vér electrifier Dr. Bob Beck. Láttam, laboratóriumi jelentések, Intézményi bizottság tanulmányok, úgy tűnik, hogy egyértelműen támogatja állításai Dr. BobBeck, hogy a vér villamosítás készülék okozott teljes spontán remisszió’ a szó szerint több ezer AIDS-betegek, a rákos betegek, krónikus fáradtság szenvedők többek között. Dr. Beck felfedezte a lehetőségek által kínált vér villamosítás után olvasson egy rövid cikk 1991-ben a journal nevű Tudományos Hírek.

Felfedezés

Ősszel az 1990-es, két kutatók, Drs William Lyman es Steven Kaali, dolgozik Albert Einstein Orvosi Egyetemen, New Yorkban készült egy fontos felfedezés. Rájöttek, hogy ők is inaktiválják a HIV-vírus alkalmazásával alacsony feszültségű egyenáram az elektromos potenciál egy rendkívül kis áramot, hogy AIDS-fertőzött vér egy kémcsőben. Kezdetben, felfedezték, hogy ez a labor által behelyezése két platina elektródákat egy üveg cső tele van a HIV-1 (1-es típus) fertőzött vér. Ők alkalmazzák a közvetlen aktuális, hogy az elektródákat, aztán rájöttünk, hogy az aktuális áramlási tartományban 50-100 microamperes (uA) termelt a leghatékonyabb eredményeket. Gyakorlatilag az összes HIV-vírus részecskék voltak hátrányosan érintette, míg a normál vérsejtek sértetlen maradt. A vírusos részecskék nem voltak közvetlenül tönkretette az elektromos áram, hanem a külső fehérje bevonattal, a vírus volt érinti oly módon, hogy megakadályozzák a vírus a termelő reverz transzkriptáz, szükséges enzim szükséges a vírus, hogy támadják az emberi sejtek. Reverz transzkriptáz lehetővé teszi, hogy a vírus, hogy írja be a humán T sejt vonalban (CEM-SS), valamint átveszik a DNS szaporodás gép. Használata után a fogadó sejt, hogy reprodukálja magát a több ezer új virii, a duzzadt fogadó sejt (most hívott syncytia vagy óriás sejt) burst pedig köp a tartalom a véráramba vagy a nyirok rendszer. Ez a vírus terjed, de hiányzik a reverz transzkriptáz, a HIV-vírus nem tud támadni a fogadó sejt, ez lesz téve a pusztulástól, hogy a szervezet immunrendszerét. (A részleteket, hogy ez a kísérlet lehet olvasni a Kaali – szabadalmi bejelentés.)

Hogy a Szó?

Egy rövid bejelentés, hogy ez a felfedezés megjelent a Houston Post (Mar 20, 1991), majd a Science News (Mar. 30, 1991 pg. 207), majd a Longevity magazin: (Dec.1992 pg. 14). Következő munkájuk Ősszel az 1990-es, Kaali, Lyman ismertette megállapításait az Első Nemzetközi Szimpózium a Kombinációs Terápiák (egy AIDS-konferencia) Washington DC-ben, Március 14., 1991. Kaali vázolt két módszert kezelésére egy AIDS-beteg ez az új terápia: Egy módszert, eltávolítása egy kis mennyiségű vér, felvillanyozó, aztán vissza a beteg testét. A második módszert, varrás egy miniatűr felvillanyozó tápegység, valamint két apró elektródákat közvetlenül a lumen egy artériát. A hosszú távú kezelés, a mini felvillanyozó egységet kellett, hogy el kell távolítani, majd költözött egy új artéria telek után 30-45 nap óta hegszövet, meszesedés alkotó az implantátum körül egység vezet artéria elzáródás. Kaali (együtt co-feltaláló Peter Schwolsky) benyújtott egy szabadalmat ezen a beültethető felvillanyozó készülék Nov 16, 1990-ben pedig kilenc hónappal később szabadalmat #5,139,684 Augusztus 18, 1992. Érdekes megjegyezni két dolgot:
1. Annak érdekében, hogy a szabadalom az Egyesült Államok Szabadalmi Hivatal, Kaali es Schwolsky kellett bizonyítani, hogy a készülék működik, mint állította. Hiányzik a szilárd bizonyíték, szabadalmak egyszerűen nem nyújtott.
2. Nagyon gyakran évekig tart ahhoz, hogy egy szabadalom, még ezt a szabadalmat nyújtott be, hogy csak kilenc hónap; egy további jele, hogy nekem az erőt, a bizonyított állítások

Az is érdekes megjegyezni, hogy más, mint a 3 kiadványok említettük, a Március ’91 AIDS konferencia, semmi újra megjelent a sajtóban, rádióban, vagy a TV-ben erről a fontos felfedezés, mint potenciális kezelés, gyógymód AIDS a Kaali, a cég. A legtöbb hozzáértő megfigyelők úgy érzi, hogy Kaali, Lyman felfedezés volt, szándékosan elfojtott követő Március ’91-ben AIDS-konferencia-előadás. Ha AIDS-kutatás volt a szinten, nem pedig a látszat, hogy ez valójában, ezt kellett volna címlap hírek a világ minden tájáról. Egyébként, Július (2000), egy nő Mycoplsma Incognitus (Öböl-Háború, Betegség) E-mailben azt mondta, (miután elolvasta ezt a történetet), hogy ő volt a neve Albert Einstein College beszélt közvetlenül Dr. William Lyman, a co-felfedezők a vér villamosítás. Azt akarta tudni, hogy mennyire hatékony, azt hitte, hogy a vér electrifiation a munka ellen mycoplasma. Lyman mondtam neki, hogy fogalma sem volt, miről beszél. Tagadta, hogy tudott semmit arról, hogy a vér electrifiction, de nem ad semmilyen információt róla. Ilyen a satuba hatalom az orvosi kartell.

Adja Meg Dr. Bob Beck

Egy ember nevű Professzor Walter Schnitder drew Dr. Robert C. Beck figyelmét, hogy a fenti tétel a Tudományos Hírek. Beck nézett fel a szabadalom, illetve úgy döntött, hogy megpróbálja leutánozni a terápia, de azt akarta, hogy ez nem invazív; ez alkalmazásával az elektromos áram a testen kívül. Most, ha alkalmazni egy egyenáramú (DC) lehetséges, hogy a bőr, vagy egy elektrolitikus hatás, amely problémákat okozhat, ezért Beck célja, egy áramkört, hogy változatos a feszültség, váltakozó áram (AC) nagyon alacsony frekvenciájú, elkerülni, az elektrolízis probléma. A hullámforma, hogy Beck úgy döntött, nem a tipikus szinusz hullám láttam AC háztartási üzletekben, de inkább egy bi-phasic négyszögjel. Tér hullámokat generál nagy száma harmonikus. Harmonikus vagy frekvencia multibles az eredeti frekvenciára. Például egy 4 Hertz (hz) frekvenciájú négyszögjel képes harmonikus (a megfelelő felszereléssel), a 8 hz, 16 hz, 32 hz, stb. be a rádió frekvencia tartományban. Beck végre rendezni 3.92 hz, mint az ideális bázis frekvencia össze egy sematikus, egyszerű négyszögjel oszcillátor , beleértve a teljes alkatrészek lista. Használt, rövid, egy hüvelyk hosszúságú, rozsdamentes acélból hegesztés rudak a csatolt vezetékek az elektródákat, aztán elkezdett kísérletezni magát.

Fokozatosan kezdett az érzés erősebb, több energia volt, kezdte elveszíteni a túlzott tömeg (volt több, mint 300 lbs). Miután egy 7 vagy 8 hónap, a súlya volt, le 150 lbs de úgy érezte, jobb, mint valaha. Ment előadókörút, beszélt ingyen adta a rajzok, valamint a kapcsolódó építési/a protokoll információt díjmentesen. AIDS-betegek, különösen, tapasztalt drámai feloldására a romló feltételei segítségével a vér electrifier, de az egység úgy tűnt, hogy segítsen sok más feltételek is, hogy autoimmun, vírusos, vagy bakteriális eredetű. (további információ a Beck iratai, jegyzőkönyvek lehet beszerezni a kapcsolatot a Szerkesztő)

Pulzáló, Elektromágneses Terápia

Impulzus – alacsony, közepes, magas frekvenciájú AC jeleket, ha az alkalmazott a szerv, képes terápiás elektromos/ mágneses mezők. Megfelelően beállított, akkor is képes a skalár hullámok. A különleges tulajdonságok a skalár hullámok voltak, előbb leírt módon matematikailag által James Clerk Maxwell 1873-ban, majd később Nikola Tesla. Egy bizonyos típusú pulzáló elektromágneses mező, a kísérő skalár hullámok, úgy tűnik, hogy serkenteni az újbóli növekedésre, regeneráció, a sérült szöveteket. Kovalens hullámok (hagyományos szinusz hullámok) nem ugyanaz a hatás. Dr. Robert O. Becker, M. D., tárgyalja ezt a jelenséget a két utóbbi könyv foglalkozik elektro-gyógyszer: Villamos Testet (1985), valamint Kereszt Áramlatok (1990).

Táplálkozási Terápiák

Bevezetés

“Az vagy, amit megeszel! “. Anyád sosem mondta neked? Nos, az enyém, de én nem értékelem a bölcsesség azokat a szavakat, amíg nem közeledett középkor. Ma rájöttem, hogy a legnagyobb akadálya, hogy élvezi igazán robusztus egészségi állapota a Standard Amerikai Diéta (találóan rövidített, SAD). Míg mi lehet tölteni egy csomó időt a részletek, egy rövid változata a SAD diéta következőképpen foglalhatók össze: a Finomított, feldolgozott élelmiszerek tönkreteheti az egészségügyi alacsonyabb, a védettséget, a beállítás vagy betegség feltételek.

Annak érdekében, hogy magasabb szintű védettséget pedig jobb egészség, szükséges, hogy hagyja abba az evést, feldolgozott, finomított élelmiszerek, majd elkezd enni egész, feldolgozatlan nyers-mint-lehetséges, zöldségek, bab, gabona, dió, tengeri növények (tengeri alga), egy kis mennyiségű hal életed, ha azt akarod, állati fehérje, sok tiszta, tiszta víz.

Változás Fokozatosan

Ha megpróbálja megváltoztatni mindent, ami a diéta, mind egyszerre, nem ragad. Lassan. Változtatni egyesével, majd megszokni, hogy az egészségesebb alternatíva előtt kezelése egy másik.

Kezdjük üdítőitalok (vagy üdítőt). Minden üdítőitalok egyszerűen kétségbeejtő, hogy az egészségre. Kokó, 7-Fel, Pepsi, Sprite, Dr. Bors, stb. Ez az összes szemetet, majd tönkreteszi az egészségét. Olvassa el az összetevőket, az oldalán egy üveg üdítőt. Ez általában a lista 17-24 gramm cukor. Ez egyenértékű a 6-10 teáskanál cukor minden 12 oz lehet, hogy ittam. Ha lenyelik a finomított cukor, csökkenti a szervezet ellenálló négy órán keresztül. Ha iszol, üdítőitalok, itt-ott egész nap, akkor tartod a mentelmi elfojtott minden nap. Emberek elfojtott immunitás úgy tűnik, hogy könnyedén vegye fel minden hiba, ami körülötted történik. Észrevetted már, hogy a kis kapcsolat az emberek (különösen a tinédzserek), aki italt, üdítőt egész nap?

Egy másik probléma, az üdítőitalok, a hatalmas mennyiségű foszfor ez tartalmazza őket. Nagy mennyiségű foszfor rossz hír a szervezet számára, mert egyesíti az egyéb ásványi anyagok (Kalcium), majd kötözd meg őket az esetleges kiválasztás. Most kalcium ásványi anyag, amely a szervezet nem kell nagy mennyiségben a véráramba, a mindennapi használat során. Ha a lágy ital rángatja ki a kalciumot a véráramba, ahol a test a kalcium szükséges a mindennapi munkát? Miért, ez lesz a fogak, csontok!

A nők, akik aggódnak a csontritkulás lenne, jóval a játék elkerülésével üdítőitalok (felesleges állati fehérje), ahelyett, hogy csődbe fog menni vásárol kalciumpótlás a boltba (ami többnyire kilépés a másik végén egyébként).

Cserélje ki az üdítőitalok vízzel. Általában pár napig, hogy megtörje a cukor függőséget (ó, soha nem hittem volna, hogy függő? Nos, felelj nekem: van egy c üdítőitalok, ha nem őket? Ha igen, akkor biztosan függő). Lehetőség a vágy, a cukrot eszik édes gyümölcs (mint banannas) az átállási időszak alatt. Előbb-utóbb el fog jönni a szerelmes ivóvíz, különösen ozonated víz. . Minél többet iszik, annál jobban fogod magad érezni. Próbáld ki.

Budwig Diéta

Németországban a 90 éves Dr Joanna Budwig, 6-szor jelölték a Nobel-Díjat, az tette a leginkább figyelemre méltó felfedezés őket! 30 év után a kutatás, ő megállapította, hogy 2 egyszerű élelmiszer tételek: 1. Lenmag-Olaj (hidegen sajtolt, feldolgozatlan) 2. Alacsony Zsírtartalmú túró meg fog = vagy megelőzni számos formája a rák hosszú lista más degeneratív betegség, beleértve a szív-érrendszeri betegségek, bőrbetegségek! A feldolgozatlan lenmag olaj biztosítja 2 esszenciális zsírsavak komolyan hiányos a standard Amerikai diéta: Linolenic, valamint lehetővé teszi savak. Ez a két telítetlen zsírsavak 3 nagy energiájú kettős kötések (pi-elektronok) a külső elektron héjak. Ezek a zsírsavak befolyásolja a membránok az állati sejtek, illetve engedély ezer-szeres oxigén szállítása, illetve asszimilációs! Által jelentősen növeli az oxidációs potenciál a sejten belül, Dr Budwig bizonyult, amit a német elődje, Dr. Otto Warburg, felfedezte, hogy 30 évvel korábban: a rákos sejtek nem képesek a túlélésre, egy oxigénben gazdag környezetben. A kén-gazdag fehérje, kalcium, amelyet a túró, minden elem a helyén van a membrán javítás, a megnövekedett energia átadása. Egy 2001-es hír közzétett az Interneten, a Duke Egyetem megragadta a figyelmemet (ire) azt állítja, hogy a nyomában egy ” új ” felfedezés vonatkozó rákellenes előnyei lenmag olaj. Felvettem a kapcsolatot a szerkesztő, majd felvilágosítom néhány történelmi tényeket. Hogy felépüljön a rák, a Budwig Diéta kell venni együtt egy szigorú, egészségjavító diéta ingyenes a feldolgozott, devitalized élelmiszerek (lásd a Gerson Terápia alatt).

Vizelet Terápia

1945-ben, John W. Armstrong megjelent egy könyv, melynek címe Az Élet vizét, Egy Értekezést a Vizelet Terápia. A könyv vizsgálni a nehezen fogadja el ötlet, hogy az ivás saját vizelet elősegíti a sebgyógyulást, vissza egészségét, hogy azok a nyomorultak komoly betegség. Martha Christy is kiadott egy könyvet ebben a témában címe: A Saját Tökéletes Gyógyszer az 1980-as évek. Erősen javasoljuk, hogy olvasás mindkettőt. Christy megközelítés több műszaki tartalmaz injekciót készített vizelet szövet, valamint figyelembe a vizelet csökken a nyelv alá.

Armstong megközelítés az, hogy egyszerűbb: megoldásához életveszélyes betegség feltételek, ital minden cseppjét a saját vizelet, sem enni, sem inni semmit, amíg teljesen jó!! A könyv, Armstong nyújt a történelem sok-sok betegek számos súlyos állapotok (daganatos betegségek, súlyos fertőzések, szívbetegségek, stb.) akik gyakran közel Vég. Egyes esetekben, a beteg annyira súlyosan fogyatékos, hogy nem tudott termel vizeletet a saját. Azokban az esetekben, Armstong volna ugrani elején, hogy a beteg a saját vizelet. Utána a beteg voltam képes, hogy egy kis mennyiségű a saját. Minden további bevétel a vizelet, a beteg tenne szert mindkét erő, enyhítik a fájdalmat. A legsúlyosabb esetekben a betegek nem ivott semmit, de a saját vizeletét időszakokra, 90, 120, 150 nap! Néhány, még tovább. Armstrong rámutat, hogy dörzsöli a test régi vizelet (jelentős időt, E. g.1-2 óra) szükséges adjuváns kezelés lenyelés nagyon súlyos esetekben. A kevésbé súlyos esetekben, dörzsölés, régi vizelet kitisztul a legtöbb bőr feltételeket, valamint készítsen egy sima, folt-ingyenes bőrt, ha rendszeresen alkalmazott (hölgyeim, vegye figyelembe). Hogy ez miért működik, azt a hossza a könyveket, de röviden a

1. a játék fontos szövetek elvesztették a beteg keresztül a vizelettel, illetve a

2. reingestion, finomítás, valamint az újra-szűrés antitestek, illetve más, az immunrendszer erősítése anyagok lehetővé teszi, hogy a szervezet kizárólag koncentrálni pusztító, unclogging, eltávolítja a jogsértő szervezetek, illetve megbetegedett szövetek, anélkül, hogy a terheket a rutin munka, mint például az emésztést, valamint a természetes méregtelenítés

Persze, általában azt hiszem, mind a vizelet, széklet megszüntetése, mint hulladék, de vizelet, ellentétben a széklet, teljesen steril. Ne feledje, hogy ez a szűrlet a saját vérét. Sok ember normális egészségügyi italt vizelet napi annak érdekében, hogy tartsa az egészség megőrzése, illetve testi szépség. A könyveket olvasni őket. Abban az esetben, ha a túlélés nehézségek, ez az egyszerű technika megmentheti az életét.

Túl a Vizelet Terápia Történet, tudtam, hogy felfedezett egy megbízható, rokonlélek, amikor Armstong kezdett a könyv Bevezetés a következő szavakkal: “Mivel a növekvő szerepét önös érdekei sok ága emberi törekvés, nem utolsósorban a nagyon jövedelmező, amely a jogorvoslati betegség, intelligens, a lakosságnak egyre jobban bíznak az ortodox orvosi módszerekkel.”

Folytatta a könyv Bevezetés a kérdezi, miért, miután több mint 50 éve (1945), ortodox rák kutatók egyetlen ajánlat a kést, rádium, vagy X-sugarak, hogy foglalkozzon ezzel a rosszindulatú után olyan sok időt, pénzt, fáradságot már kiürültek, hogy felfedezzék az ok-kúra? A szerző további kérdezi, hogy miért, az a sok levél az orvosok tanúskodik, hogy a nagyon elégtelen eredmények a rádium kezelés (többször is megjelent a British Medical Journal), a Rák Gyűrű ( a Rák Létesítmény vagy a Rák Ipar ahogy mi hívjuk ma) továbbra is tout rádium, mint a “legjobb” terápia? Végre, miért, a Cancer Research Gyűrű, ki, hogy “továbbra is kéri a lakosságot, hogy adományoz nagy összegeket felé a felfedezés egy gyógyítani”, folyamatosan diszkont, lealacsonyít, hatékony kezelések, a rák, amikor ezek a terápiák javasoltak a szakemberek a nem-ortodox gyógyszert?

58 évvel később, semmi sem változott, amikor a politika a Nagy Gyógyszer. Ma már tudjuk a választ, hogy John Armstrong kérdést. Csak a naiv, tájékozatlan köztünk továbbra is hiszem, hogy a fél sort szajkózta által a gyógyszeripari/egészségügyi intézmény, illetve a propaganda kisinas, mint például a Az American Cancer Society: “A Rák Ellenszerét Csak a Sarkon”; “Vizsgálatra, Majd egy Csekket”; “Verseny A Gyógymód”; “Maraton Verni a Mellrák”; stb. Ez tiszta rothadás: hazugság, hogy a bilk bízni, hinni nyilvános ki a pénzt, majd kivédeni a appearace csinálni, őszinte kutatás. A támogatók, tervezők ezeknek a nyilvánosságot/ jótékonysági események megérdemlik, hogy a lehető legnagyobb mértékben elítéli a megtévesztés.

 

Vissza a főoldalra