Érdekes

Gyakran ismételt kérdések, mítoszok, tévhitek

“A fiatalok hallottam, mint kilencvenkilenc százada a világ, csak az a bizonyíték, egyik oldalán lett lenyűgözte a tisztelete az a vallás, mely hagyott némi nyomai még a mai napig is. Azóta hallottam, olvastam sok mindkét oldalon, s azon töprengett sokat a dolgon a csapágyak…azóta vándorolt a férfiak körében a sok faj, sok vallás. – Tanult ember, a természet minden tekintetben, keresett igazság. A magány már elgondolkodott sok az érthetetlen tárgyak a térben, az örökkévalóság, az élet, a halál. Azt hiszem, meglehetősen hallottam, meglehetősen nyomott a bizonyíték mindkét oldalon, én pedig továbbra is egy teljes disbeliever szinte minden, hogy fontolja meg a legszentebb igazságokat. Nem fog múlni, mint teljesen megvetendő a gyakran ismételt vád, hogy a szkeptikusok kizárni bizonyíték, mert nem lesz irányadó, az erkölcs, a Kereszténység. Tudom, nem hiszem, hogy az én esetemben, a hazugság, mint egy általános szabály, Hogy a tömeg az emberiség vallás valamiféle szükségszerűség. De akár van Isten, meg amit A természet; e halhatatlan lelket, vagy nem, vagy akármi lehet az állam a halál után, a félelem, a szenvedés, a tanulmány a természet, az igazság keresése, vagy úgy véli, hogy azok jobb lenne, ha a jövőben az állam, aki élt abban a hitben, a tanok inculcated a gyermekkortól, de ami nekik inkább számít, hogy a vak hit, mint értelmes meggyőződés.” (1861 levelet Wallace-t, hogy a sógora Thomas Sims).

K. Miért van a legtöbb ember úgy gondolja, hogy Darwin volt az egyetlen, akitől a természetes kiválasztódás elméletét?

Levél a Royal Society, hogy Wallace-nak 1890. Szerzői Wallace Irodalmi Ingatlan, Természettudományi Múzeum, Fred Edwards

A. Ez egy trükkös, mert a magyarázat figyelembe kell venni, hogy közben Wallace életében volt széles körben ismert, hogy a társ-felfedezője az elmélet. Valójában a természetes szelekció gyakran nevezik a Darwin-Wallace elmélet, a legmagasabb kitüntetéssel, a föld volt adományozta neki a tudományos establishment az ő szerepe, mint a társ-felfedezője. Ezek közé tartozik a Darwin–Wallace, Linné aranyérmet a Linné Society of London; a Copley, Darwin Királyi Kitüntetést, a Royal Society (nagy-Britannia első számú tudományos testület); a Érdemrend (amelyet az uralkodó Császár, mint a legmagasabb civil kitüntetést, Nagy-Britannia). Csak a 20 század Wallace vált, hogy teljesen háttérbe szorította által Darwin. A munkahipotézisre elmagyarázni, hogy ez az alábbiak szerint: a késő 19., 20. század elején a természetes szelekció, mint egy magyarázat evolúciós változás lett nagyon népszerű, a legtöbb biológusok elfogadása alternatív elméletek, mint például a neo-Lamarckism, orthogenesis, vagy a mutációs elmélet (lásd http://www.youtube.com/watch?v=nl2a4C7X8l4&feature=player_embedded). Csak a modern evolúciós szintézis az 1930-as, 1940-es években, hogy a természetes szelekció vált a széles körben elfogadott mechanizmusa evolúciós változás. Azonban a történelem, a felfedezés volt, nagyrészt elfeledett (új generációs biológusok), illetve amikor érdeke, hogy az elmélet újjáéledt sokan tévesen azt feltételezte, hogy az ötlete volt először tette közzé Darwin könyvében A Fajok Eredete. Köszönöm, hogy a Darwin gazdasági az utóbbi évtizedekben Darwin hírnév óta exponenciálisan nő, beárnyékolja a fontos hozzájárulás a kortársai, mint Wallace.

K. Wallace inkább a Darwini, mint Darwin magát?

A. Igen, ha a “Darwini” elfogadási, hogy a legtöbb evolúciós változás hajtja a folyamat a természetes kiválasztódás. Wallace erőteljesen elutasította Lamarckism (az örökség a megszerzett jellemzők), kezdve az eredeti fogalmazást, 1858. Ő helyesen ragaszkodott hozzá, egész hosszú életében, hogy a természetes szelekció az elsődleges mechanizmus evolúciós változás. Darwin azonban mindig azt hitte, hogy amit ő “használja, nem használta az” örökség (azaz Lamarckism) szerepe mellett a természetes szelekció, 1868-ban ő is kifejlesztett egy kidolgozott elmélet hívott Pangenesis, hogy magyarázza el, hogyan lehet munka (a további információkat lásd a papír). Ironikus, hogy az a kifejezés, hogy “neo-Darwinizmus” eredetileg alkotta Butler 1880-ban hivatkozással, hogy Wallace szerint az evolúció, azaz, hogy a természetes szelekció az elsődleges hajtóereje, hogy a megszerzett karakterek NEM örökölt. Ez a nagyon modern megtekintése az evolúció kell nevezni “Wallaceism” Romanes javasolt 1889-ben, mivel Wallace volt az első támogatója.

K. Volt, hogy Darwin and Wallace-t, az első, hogy felfedezzék a természetes szelekció?

A. Talán nem, de a helyzet kissé bonyolult! Számos korábbi szerzők tarthat igényt a természetes kiválasztódás elméletét (pl. James Hutton 1794, William Charles Wells 1818-ban Patrick Máté 1831-ben), de mi határozza meg, hogy Darwin and Wallace 1858 közös papír eltekintve ezek a korábbi javaslatokat, hogy ez volt az első határozott, jól érvelt, részletes javaslatot az ötlet. A korábbi javaslatok nem volt egyértelmű, vagy elég meggyőző meggyőzni olvasóit, hogy az ötlet, komolyan voltak, ezért figyelmen kívül hagyja a későbbi gondolkodók. Ezzel szemben Darwin and Wallace közös papírok nem voltak figyelmen kívül hagyják, de meggyőzte a tudósok, mások pedig komolyan fontolja meg a javaslat.

Egyébként hozzárendelése hitel szerint kiemelt kiadvány csupán egy szubjektív egyezmény – természetesen nem elidegeníthetetlen joga, hogy az univerzum. Személy szerint azt hiszem, a hozzárendelési rendszer alapján evolúció magát, lehet, hogy jobb is. Szóval Hutton, Wells pedig Matthew ötletek, a mémek, halott elszáradt gallyakat a nagy Fa, a Tudás. Nem vették komolyan senki nem ad okot, hogy az élénk szellemi vonal, amely a modern evolúciós elmélet szöges ellentétben áll, hogy Darwin and Wallace mémek -, amelyek a közvetlen szellemi őse egy hatalmas sugárzó lineage érdekes ötletek (azaz a modern tudományág, az evolúciós biológia).

Hutton, Wells javasolta, hogy a fajok, illetve fajták belül egy faj alakulhat ki, keresztül a folyamat a természetes kiválasztás (microevolution), míg Matthew úgy tűnik, az első, hogy azt sugallják, hogy ugyanezt a folyamatot is, hogy a mechanizmus vezet macroevolutionary változás – így a magyarázatot, a fajok eredete. Mivel microevolution, macroevolution két végén egy kontinuum, de a természetes szelekció mechanizmusa vezetés evolúciós változás általános (egyik végétől a folytonosság, hogy a másik), az a személy, aki talán megérdemli a oroszlánrészét a hitel felfedezni a természetes szelekció James Hutton. Sem Máté, sem Darwin, Wallace 1858-ban, sem Darwin könyvében a Fajok Eredete, valójában javasolt egy lehetséges mechanizmus magyarázza, hogy speciation fordul elő, – ők csak azt tette keresztül a természetes szelekció. Érdekes volt Wallace, aki volt, talán az első elmagyarázni, hogy új fajok keletkeznek, – az elmélet ma úgy ismert, mint a Wallace Hatása. Ha ez így van (több kutatás szükséges), akkor az első, aki magyarázni az eredetét új faj valójában Wallace!

Lásd erre a weboldalra, ezt a könyvet a további információkért.

K. Wallace-nak hisz a Spiritualizmusban, s ha igen, lehet komolyan venni?

A. Wallace lett hívő, a Spiritualizmus, amikor ő volt a 40. Sok más értelmiségiek, beleértve a tudósokat is (pl. Darwin unokatestvére, a tudós Francis Galton) is kezdett érdeklődni a Spiritualizmus körülbelül ugyanabban az időben – az 1860-as években (ez volt divatos). Wallace világ az volt a véleménye, fokozatosan átalakul, amely tudományos, anyagias, hogy (az 1900-as évek elején), amelyben minden “a világ, az élet, hogy” már elrendeltetett által a legfelsőbb intelligencia, valamint keresztül teljesített, számos spirituális lények. Bizonyára nem véletlen, hogy Wallace fejlett a legtöbb, a legjobb tudományos ötletek, mielőtt az elme birtokában (pun intended) által Spiritualizmus!

Sok tudós arra törekedtek, hogy befeketítsék Wallace által gúnyolódik a hit, a Spiritualizmus, ami ironikus, tekintve, hogy ez a paragon tudományos erény, Charles Darwin, hittek istenben. Darwin elutasította a Kereszténység az utóbbi része az élete, de úgy tűnik, hitt abban, hogy létezik egy Isten, talán addig, amíg a végén a nap, a szerint, hogy Darwin szakértők Janet Browne, James Moore & John van Wyhe. Érdekes tény, hogy Darwin volt deist, míg Wallace volt egy materialista/agnosztikus, abban az időben fejlesztették ki a ‘eretnek’ ötletek a természetes kiválasztódás.

További információ a Darwin vallási nézetek lásd:-
http://www.npr.org/templates/story/story.php?storyId=9316654 (interjú Browne)
http://speakingoffaith.publicradio.org/programs/darwin/ (interjú Moore)
http://publicdomainreview.org/2011/06/28/was-charles-darwin-an-atheist/ (a cikk által van Wyhe)
https://www.darwinproject.ac.uk/belief-section (a cikk a Darwin Levelezés Projekt)

Egy személy tudományos munka kellene megítélni, hogy érdemben – kapcsolatban nem más, esetleg irracionális, meggyőződés, hogy ez a személy is tarthatnak, különben tartott a múltban vagy a jövőben. Különben mi lenne a csúszós lejtőn, ami a tudományos megfelelője a spanyol Inkvizíció. E rendszer keretében Sir Ronald A. Fisher, aki Richard Dawkins egyszer írható le, mint “a legnagyobb Darwin utódai” lett volna (átvitt értelemben) máglyán égették meg az ő erősen tartott Keresztény hit! Az emberek joga, hogy a hit, a vallásos hit nem feltétlenül összeegyeztethetetlen a tudomány. Valóban több ezer ember körül a világ sok más vallások tesznek kiváló tudomány minden alkalommal. A tudomány *nem* vallás – ez egy hatékony módszer a nyomoz, felfedezni az igazi természet, a természeti világ.

A tudósok ölelés sok Wallace tudományos ötletek, mint például a figyelmeztetés elszíneződése, illetve a természetes szelekció, hiszen ellenállt a későbbi tudományos vizsgálat lesz létrehozott tudományos elméletek. Azonban Wallace Spiritualistic hitük elutasította a tudósok, mivel ezek tesztelhetetlen, ezért tudománytalan. A tudósok nem egyszerűen mindent elhinni, amit egy másik tudós, azonban híres, elismert, lehet mondani! A gondolatok csak az az érdeke, hogy a Tudomány, ha tesztelhető, ha kibírja a későbbi tudományos vizsgálat. Még abban az esetben Darwin, a Tudomány elutasítja a Lamarckian elmélet Pangenesis (mert nem találtak bizonyítékot arra, hogy vissza ezt az ötletet), illetve a hit Isten (mivel a léte, mint egy istenség tudományosan tesztelhetetlen).

Emlékeztetni kell arra,, hogy mindig szükséges, hogy ‘winnow a búzát a pelyvától.’ a tekintetben, hogy az ötletek, származott, amelyet az emberi elme, a kurzus, egy életre. Míg a legtöbb ember soha ne dolgozzon olyan ötletek, amelyek regény, tudományos szempontból értékes, maradandó, Wallace származik sok ilyen gondolatok ő szabad megfeledkezni.

Egy személyes megjegyzés: Néhány érdekelt lehet, hogy Wallace világnézet fejlett idővel, de engem az érdekel, értékelése a hozzájárulások, hogy a tudomány beszámítás neki. A pozíció magyarázható figyelembe véve, a következő hipotetikus példát: tegyük fel, például, hogy Wallace volt az első, hogy felfedezzék, hogy a föld forog a nap körül, ahelyett, hogy a nap a föld körül, de volt meggyőző esetében ez, amely más tudósok vizsgálni, elfogadta, de volt, amikor egy nagyon öreg ember, hogy elfogadta az ősi Egyiptomi hit, hogy a nap melegen hengerelt, az égen egy hatalmas ganajtúró bogár – egy ötlet, amely a tudósok elvetették. Azt állítják, hogy ő legyen bőven jóvá a korábbi mély felfedezés, de én nem találtam meg különösen érdekes, hogy miért gondolta meg magát azzal, hogy később az életben. A történelem, a tudomány tele van a hibás ötletek a tudomány előrehaladtával kiválasztja azokat, amelyek ellenállni tudományos vizsgálatok céljából. Ez a folyamat egy kicsit olyan, mint a mesterséges, vagy akár a természetes kiválasztódás, de lehet, hogy ez kell, az úgynevezett tudományos kiválasztása’!

K. Wallace-nak hinni, Intelligent Design (ID)? A. Hát, nem volt egy kreacionistával ő fészerben a vesitges a hit, a Kereszténység, amikor egy fiatal férfi. Az az elképzelés, hogy a lélek világ útmutatók evolúció (ami Wallace fejlett volt, amikor a 70-es) tudományosan tesztelhetetlen, ezért kívül esik a Tudomány határai. Különös, hogy a hívők a Keresztény Intelligens Tervezés elfogadott Wallace, mint a ‘guru’, bár Wallace volt egy asztal rappelni’ Spiritiszta, nem Keresztény!

Vegye figyelembe, hogy Wallace úgy hitték, hogy az ember fejlődött ki, a korábbi, nem-emberi őseink, talán érdekes, hogy a lélek világ része volt, a természetes világ, s ezért vizsgálták tudományosan. Nem hitt a természetfölötti’, ahogy az sok vallás.

Lásd Wallace tudós Charles Smith válasz, Michael Shermer választ itt.

K. Wallace Walesi?

Ez a kérdés olyan nehéz válaszolni, mivel a megosztó.

Wallace-ben született Monmouthshire közel a város Usk január 8., 1823. Abban az időben Monmouthshire része volt Anglia, bár korábban része Wales, ahogy ma is. Wallace szülei mind angol, mind költözött az Usk terület London körül 1820. Beszélünk a korai gyermekkorban közelében Usk Az Életemben, Wallace azt mondja, hogy ő “…rendkívül tisztességes, a hosszú haj volt a nagyon világos szőke árnyalat, szóval, hogy én általánosságban beszéltem között a Walesi nyelvű ország, az emberek, mint a kis Szász.'” Ő is nevezi magát, egy Angol írásaiban – egyszer sem utal magát, mint egy Walesi! Van, hogy nem vitatja azonban, hogy Wallace idő Wales-ben nagyon fontos, hogy a szellemi fejlődés. A kamat a természettudományi fejlett, míg ő élt a Neath területet, valamint azt is meg volt győződve arról, a valóság az, hogy az evolúció során az időszakban élt ott.

A kérdés Wallace állampolgárság ugyanaz, mint azt kérdezik: volt az a Római császár, Traianus Római vagy spanyol? Traianus született egy család olasz származású, a Spanyolország – amely abban az időben a születési része volt a Római Birodalom, azaz a tartomány, a Hispania Baetic. Szóval, ha azt hiszed, hogy Traianus Római, akkor meg kell tekintetben Wallace, mint az angol, de ha gondolod, Traianus spanyol volt, akkor úgy tekint rá, mint a Walesi! Talán logikusabb lenne egészséges, ha kiváltak a tribalistic gondolkodásmód, valamint tekinteni magunkat, egyszerűen csak része egy globálisan elosztott faj Afrikai eredetű!

További vita arról, hogy hol Wallace angol vagy Walesi lásd http://people.wku.edu/charles.smith/wallace/FAQ.htm#Welsh

MÍTOSZOK, TÉVHITEK KORRIGÁLT

Tévhit: Darwin-Wallace küldött egy levelet, amelyben röviden kifejtette, az ötletet, a természetes kiválasztódás….

Korrekció: Ez valójában nem igaz, s ez csökkenti annak fontosságát, hogy Wallace hozzájárulás. Wallace-t is küldött Darwin egy széles körű, részletes tudományos cikk leírja, hogy a természetes szelekció együtt egy kísérőlevelet. Wallace könyv kiadása teljes egészében a Darwin-Wallace papír 1858 együtt néhány töredék Darwin írások, amelyek eredetileg nem volt írásbeli közlésre. Olvasni a szövegét, ez a papír, kattintson ide. Letölthető pdf-fájlként Wallace jegyzetekkel ellátott példányát papír, kattintson ide. Ezt a példányt küldtek Wallace, valószínűleg Darwin, míg ő volt a Maláj Szigetvilág. Lásd 4. fejezet a könyv a Természetes Kiválasztódás, Túl: A Szellemi Öröksége Alfred Russel Wallace egy elemzés a kommentárokat.

Tévhit: Wallace felfedezése, a természetes kiválasztódás a semmiből jött a lázas flash február 1858-ban….

Korrekció: Wallace saját bevallása az elmélet feltűnt neki, hogy míg ő volt a szenvedés, a jó láz, de mi gyakran nem említik, (talán annak érdekében, hogy úgy tűnik, mintha Wallace ötlet volt szerencsém volt!) az a tény, hogy Wallace volt keresi a mechanizmus az evolúciós változás, mivel legalább 1847 azaz tizenegy hosszú év. Wallace lesz egy evolucionista elolvasása után Kamra könyve Nyomán 1845-ben pedig a fő cél az expedíció az Amazon a Bates 1848-ban az volt, hogy megpróbálja felfedezni a vezetési mechanizmus evolúciója (további információkért kattintson ide). Wallace már aktívan gondolkodik, mind a fejlődő gondolatait arról, hogy az evolúció egy szisztematikus divat azóta, 1847. Szerzett alapvető megértése, hogy az eloszlás szervezetekre, a tér, az idő, valamint a variáció között, az egyének a faj az extenzív olvasás a legfontosabb a gyűjtő munkát, Brazíliában, majd a Maláj Szigetvilág. Valóban, megjelent számos fontos papírokat ezek a tárgyak előtt, hogy a felfedezett természetes szelekció – a legjobb ismert, hogy a híres 1855 “Sarawak Törvény” papír – (a 1856 papír alakulása madarak (http://people.wku.edu/charles.smith/wallace/S028.htm) a 1857 papírt a természettudományi az Aru-szigetek (http://people.wku.edu/charles.smith/wallace/S038.htm) is nagyon fontos). Az utolsó puzzle darab a helyére került, amikor során a híres támadás láz, emlékezett rá, milyen volt, olvassa el a ‘létért való küzdelem a Malthus’ könyv tizenkét évvel korábban. A kép akkor volt teljes: ő fedezte fel a természetes szelekció.

Tévhit: A Darwin-Wallace papír 1858 keletkezett nagyon csekély érdeklődést való kihirdetése után.

Korrekció: Ez a mítosz, valószínűleg innen származik az egyik, vagy mind a két forrás. Az első az volt, hogy a híres hamis nyilatkozata anti-evolucionista Thomas Bell, az Elnök a Linné Társaság, az elnöki jelentést tett közzé 1859-ben, azaz, hogy “Az év, amely eltelt [1858] nem, valóban jellemezte azokat a megdöbbentő felfedezés, amely egyszerre forradalmasítja, hogy úgy mondjam, az osztály, a tudomány, amely viselik.” Valószínűnek tűnik, hogy a hozzászólás célja az volt, hogy egy kis célja, hogy a Darwin-Wallace papír, de sok volna, névértéken. Ez a gyakran idézett írók, akik szeretnék, hogy lekicsinyelni a jelentősége a 1858 papír. A második egy jól ismert által tett megjegyzést Darwin önéletrajzában: a közös produkciók izgatott nagyon kis figyelmet, de az egyetlen közzétett hirdetmény őket, ami arra emlékszem, hogy Professzor által Haughton Dublin, akinek a döntés az volt, hogy minden, ami új volt nekik hamis volt, mi volt, igaz volt a régi. Ez azt mutatja, hogy mennyire szükséges az, hogy minden új nézetet kell magyarázni a jelentős hosszúságú annak érdekében, hogy felkelti a közvélemény figyelmét.” Nos, azt mondanám, hogy tekintettel arra, hogy ő volt a szerző egy nagy könyvet a témában! Darwin memória lehetett elbukik, mivel köztudott, hogy ő tárgyalt sok a hozzászólások, közzétett, a Wallace papírra a betűket, hogy a barátok, kollégák, 1858, 1859 (lásd a közzétett levelezés).

Ez az, amit Darwin szakértő Janet Browne mondani hatását illetően az újságban: “A dupla papír megjelent a Linné Társaság Journal (az állattani szekció) augusztus 1858. Során a következő két-három hónapban volt újranyomva vagy teljes, vagy részben több népszerű természettudományi folyóiratok a nap. Egy száma, akik ismertették álláspontjukat a levelek, vélemények, folyóiratok. Több közlemények, mint általában feltételezik.

Richard Owen, például az említett, hogy a papír az elnöki címet a British Association for the Advancement of Science a Leeds szeptember 1858, dicsér Wallace magyarázata, ahogy fajták cserélni egy másik, bár sietve hozzátéve, hogy nem volt oka azt hinni, hogy ez tette ki a fajok eredete. Owen közzétett cím volt egy nagy példányszámú…..Egy másik ismerősöm, Darwin, a botanikus Hewett Cottrell Watson, ki egy ingerlékeny vagy két szó arról, hogy az új elmélet, hogy a következő kötet a sorozat a Brit növények, Cybele Britannica. Amikor kivonatok Darwin, Wallace papírokat, újranyomva a népszerű magazin Zoológus, csak néhány tudósítók emelte fel a szemöldökét….Egy fiatal természettudós neve Alfred Newton, junior, aki a Magdalene College, Cambridge, felült késő éjszakáig szorongatta a példányt a Lap. “Soha nem felejtem el azt a benyomást tett rám” – írta később. “Itt volt található egy nagyon egyszerű megoldás, hogy minden nehézség volt, amely nyugtalanít hónapokig.” Egy héten belül meggyőzte az egyetemi barát, egy gyakornok ordinand, Henry Tristram, hogy nem értenek egyet, Tristram készített egy rövid könyv a madarak Észak-Afrikában a befolyásos madártani folyóirat Ibis….Kurva közzétett megjegyzések Darwin, Wallace evolúciós kilátás nyílik a jelentős esszét Tasmán növények volt összeállítása….Ott, bejelentette, hogy támogatja “az ötletes, eredeti indokunk, elméletek által Úr Darwin, Mr.” (Browne, J. 2002. A Hatalom a Hely. Vol. 2. Charles Darwin. Princeton, NJ: Princeton University Press).

Tekintettel a jelentős érdeke, hogy a Darwin-Wallace papírt termelt, nincs ok azt feltételezni, hogy ez nem vezethet a fejlődés a modern tudomány evolúciós biológia, ha Darwin könyvében a Fajok Eredete soha nem hozták nyilvánosságra. Talán volna még egy kicsit.

Tévhit: Darwin, Wallace elméletek a természetes szelekció, mint közzé a 1858 papírokat nem ugyanaz (Darwin elmélete közelebb volt az igazság!).

Korrekció: A száma, akik azt javasolták, hogy az elmélet az, hogy a természetes szelekció által kidolgozott Darwin and Wallace jelentősen eltérő, de számos más emberek gyorsan leszögezni, hogy ezek az emberek nem voltak megfelelőek! Történész Peter Dobó, például azzal érvelt, hogy Wallace volt egy csoport selectionist -, hogy a “fajták” arról beszélt, hogy a 1858 esszé valójában alfaj helyett változat egyének (rendellenességeket vagy sport) egy populáción belül. Dobó az állítás azonban már átfogóan megfeddte a Malcolm Kottler (1985. Charles Darwin, Alfred Russel Wallace: Két évtizedes vita, hogy a természetes szelekció. David Kohn (Szerk.) A Darwini Örökség (Princeton, NJ: Princeton University Press): 367-432). Wallace papír egyszerűen csak nem sok értelme, ha helyébe “alfaja” a “fajta”! Mindenesetre, olvasás tett bejegyzéseket, 1855-ben a kiadatlan ‘Faj Notebook a Linné Társaság indul egy nem kétséges, hogy a “különböző” azt jelenti, hogy egy vagy több személy a lakosság amelyek különböznek valamilyen módon az ősi állam (lásd http://darwin-online.org.uk/content/frameset?itemID=A334&viewtype=text&pageseq=11 majd ITT). A jelenlegi konszenzus az, hogy Darwin and Wallace fogalmak a természetes kiválasztás volt a nagyon hasonló, ha nem azonos – pontosan az, amit Darwin-Wallace, a kollégák is gondoltam! Hogy olvasd el a legutóbbi papír összehasonlítva a két férfi elméletek, kattintson ide.

Tévhit: Darwin van prioritása a természetes kiválasztódás elméletét, mert rájött, hogy 20 évvel korábban Wallace.

Korrekció: A természetes kiválasztódás elméletét először tette közzé Darwin and Wallace augusztus 1858 (15 hónappal azelőtt, hogy Darwin a Fajok Eredete nyomtatott), szóval, hogy Darwin and Wallace vagy co-fedezték fel az ötlet, hogy (ha a kedvezmény Patrick Matthew és mtsai – lásd fent). Az egyezmény a Tudomány, hogy a kiadvány minden. Ez lényegtelen abból a szempontból, tudományos legfontosabb, hogy a Fred Smith is fogant az ötlet, hogy a természetes szelekció négy száz évvel ezelőtt, ha soha nem kiadni.

Eredetileg a http://wallacefund.info/faqs-myths-misconceptions. Menj a honlapon http://www.forallworld.com