ΣΤΗΝ ΚΩΠΗΛΑΣΊΑ

Home

Κατά τη διάρκεια ορισμένων ετών ο συγγραφέας έχει σχολίασε σχετικά με διάφορα θέματα που σχετίζονται με την κωπηλασία στο μηνιαίο club περιοδικό κωπηλασία club Ντε Λακ στη Χάγη, Ολλανδία. Μερικά από τα θέματα ήταν μια απάντηση σε συζητήσεις κατά τη διάρκεια του μετά τη σειρά καφέ ή εμπνεύστηκαν από Anu Dudhia. Το υλικό που παρουσιάζεται δεν είναι το αποτέλεσμα της ενδελεχούς έρευνας εργασίας. Είναι μάλλον θεωρείται ως συμβολή στη συζήτηση για τη θεωρία πίσω από την κωπηλασία για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα και να διευκρινίσει τα αμφιλεγόμενα θέματα. Παρ ‘ όλα αυτά μια ακριβή μαθηματική διατύπωση που προορίζονται. Δείτε τα κάτωθι θέματα:

Θεωρία και το Μοντέλο
Τα αποτελέσματα της προσομοίωσης
Ανάκτηση, την περίληψη και το αποτέλεσμα
Ανάκτηση, λεπτομέρειες και το μοντέλο
Κινητικής ενέργεια που διαχέεται από τα κινούμενα κωπηλάτης
Ανελκυστήρα και Σύρετε
Πίσω από το εργόμετρο επίδειξης
Λεπίδα αποδοτικότητα
Ισοζύγιο ενέργειας σε ένα απλοποιημένο μοντέλο
Ενεργειακή ισορροπία του μοντέλου, όπως περιγράφεται στο σημείο 1
Μέτωπο που φορτώνονται, έναντι πίσω φορτωμένο πιάσει
Κινητικής ενέργεια που διαχέεται από τα κινούμενα κωπηλάτης, επανεξέταση
Προσομοίωση της εργόμετρο

Για να δείτε μια σύγκριση της προσομοίωσης αποτελέσματα από το μοντέλο που περιγράφεται σε αυτή την ιστοσελίδα και από το μοντέλο του William Atkinson κάντε κλικ εδώ

Τον Σεπτεμβρίου 2004 ένα σύνδεσμο προς αυτή την ιστοσελίδα περιλαμβάνεται στην Φυσικές Επιστήμες Πληροφορίες Πύλη (Physical Science Information Gate – PSIgate). Για να επισκεφθείτε PSIgate κάντε κλικ εδώ

Πληροφορίες για τη συντάκτρια: Marinus van Holst (1933), ενεργή στην κωπηλασία από το 1957, είναι μηχανολόγος μηχανικός και ομότιμος καθηγητής από το Πανεπιστήμιο Τεχνολογίας του Ντελφτ. Είναι μέλος του ολλανδικού κωπηλασία λέσχες Ναυτίλο και Ντε Λακ.

ηλεκτρονικό μήνυμα: m.holst@hccnet.nl

Το υλικό σε αυτό το site δεν είναι προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Όλοι είναι ελεύθεροι να το αντιγράψετε και να το χρησιμοποιήσετε για το δικό του σκοπό. Ορθή αναφορά, φυσικά, θα είναι ευπρόσδεκτη. Πηγή καταχωρήσεις είναι διαθέσιμα κατόπιν αιτήματος.

Αρχικά στο http://home.hccnet.nl/m.holst/RoeiWeb.html